VCA behaald
VCAcursus2023

Met enkele medewerkers hebben we onlangs een VCA cursus gedaan. Met trots kan gemeld worden dat nu alle medewerkers bij Martens in het bezit zijn van een VCA certificaat!

Because We Carry

Lesbos heeft mijn hart geraakt, en wij zijn vastbesloten om te blijven helpen!

Wij zijn persoonlijk betrokken bij Because We Carry (ANBI-stichting) en hebben de eer gehad om meerdere keren naar het Griekse eiland Lesbos te gaan om vluchtelingen te ondersteunen. Het is een ervaring die ons leven heeft veranderd.

www.becausewecarry.org

Stichting Bootvluchteling

BUREAUSTOELEN | Gezocht & gevonden!

Een tijdje terug deden we een oproepje voor bureaustoelen. Wat dat met onze stichting te maken heeft? Nou, wij geven liever elke euro uit aan het beschikbaar stellen van medische en psychosociale zorg voor mensen op de vlucht.

www.bootvluchteling.nl

Tim en Roy The Ride 2023
timenroy

In 2023 zat The Ride weer plaats vinden, vanaf de Stelvio wordt in 8 dagen tijden naar de Cauberg gefietst. Een heroïsche en unieke uitdaging voor elke wielrenner! Roy en Tim uit Druten hebben besloten om deze fietstocht van 1.300 km ook af te leggen.

Van Tilburg Bastianen Vrienden van Sophia
sophia

Als Team 117 van Tilburg Bastianen Vrienden van Sophia, zullen wij de Noordkaap Challenge 2023 rijden om zieke kinderen in het Sophia Kinder Ziekenhuis te helpen hun verblijf in het ziekenhuis aangenaam te maken. 

 

Gewonnen!
stoel

Vanuit een gewonnen actie van onze leveranciers konden we Nathalie van der Horst blij maken met deze bureaustoel. Heel veel plezier ermee!