Because We Carry

Lesbos heeft mijn hart geraakt, en wij zijn vastbesloten om te blijven helpen!

 

Wij zijn persoonlijk betrokken bij Because We Carry (ANBI-stichting) en hebben de eer gehad om meerdere keren naar het Griekse eiland Lesbos te gaan om vluchtelingen te ondersteunen. Het is een ervaring die ons leven heeft veranderd.

 

Op de achterzijde van onze bedrijfsbussen staat onder andere met trots het logo van BWC en een QR-code waarmee mensen kunnen bijdragen aan dit levensreddende werk. Maar opnieuw zien we de situatie op Lesbos escaleren, met dringende behoeften aan basisvoorzieningen voor de nieuwkomers.

 

Vanuit ons bedrijf zullen wij opnieuw doneren, omdat wij geloven in de kracht van collectieve actie. Maar wij willen ook u vragen om mee te doen. Laten we deze komende week samen een bericht delen over deze urgente kwestie en een oproep doen om te doneren. Niet alleen in Lesbos is er hulp nodig, maar ook in Nederland is hulp hard nodig. Daarom doneren wij onder andere aan mensen die in armoede leven in Nederland.

 

Samen kunnen we het verschil maken. Laten we laten zien dat medemenselijkheid geen grenzen kent en dat we er zijn voor degenen die onze hulp ook echt nodig hebben. Scan de QR-code, doneer, en deel deze boodschap om anderen te inspireren. We kunnen levens veranderen en hoop brengen. 

www.becausewecarry.org

#Lesbos #BecauseWeCarry #HelpLesbos #Doneren #SamenSterk