OVER ONS

ONZE STEUNPILAREN

renefoto

Rene

Onze lopende “Encyclopedie”

Is al werkzaam bij Martens sinds 1980 en heeft dus alle stadia van het bedrijf meegemaakt. Hij kent alle ins en outs en weet van vele projecten nog wat, waar, wanneer, hoe …….

Rene zorgt m.n. ervoor dat het meubilair klaar gemaakt wordt voor ieder project en dat hetgeen geleverd moet worden ook daadwerkelijk in de bussen geladen is. Houd de voorraad in het oog en geeft door als er besteld moet worden.

Op z’n tijd gaat hij ook graag mee om het meubilair te leveren en monteren op locatie.

IN BEZIT VAN VCA

norbertfotodef.

Norbert

Onze “Alleskunner” 

Werkzaam sinds 2010 bij Martens en voelt zich het fijnst op de bussen onderweg naar klanten en leveranciers. Geen uitdaging is hem te groot en door zijn creativiteit en inlevingsvermogen weet hij vele uitdagingen die wij tegenkomen op de projecten altijd tot een goed einde te brengen.

IN BEZIT VAN VCA

Adfoto

Ad

Onze “Duizendpoot” 

Werkt sinds 2021 als ZZP-er regelmatig bij Martens en doet uiteenlopende werkzaamheden. Of het nu het schoonmaken is van het teruggekomen meubilair, het monteren van verstelbare bureaus of het leveren en inhuizen van het meubilair op locatie, Ad draait zijn handen er niet voor om.

IN BEZIT VAN VCA

Beau

Beau

Onze jongste bediende en werkt fulltime. Hij werkt al vanaf 2022 bij Martens en vindt vooral de afwisseling in zijn werk het leukst.

IN BEZIT VAN VCA

wendy en manon

Wendy en Manon 

Onze “Queens” 

deze zussen worden door de mannen op handen gedragen en komen op gezette tijden naar ons magazijn en helpen mee met het schoonmaken van het meubilair wat retour is gekomen en vullen ook meteen koffie, chocomel, soep, schoonmaak middelen e.d. aan in onze kantine.

Merlijn

Merlijn

Onze “Vliegende keeper” 

Merlijn werkt sinds 2023 bij Martens en tegenwoordig 4 dagen in de week en 1 dag rond hij nog zijn opleiding af. Ook hij vindt de afwisseling in de werkzaamheden het leukste.

 IN BEZIT VAN VCA

Martens Kantoorinrichting is al ruim 80 jaar gevestigd in Helmond en toont zich in al die jaren een flexibele, betrouwbare en ervaren partner als inrichter van (tijdelijke) werkplekken op bouwplaatsen en kantoren, in alle branches. 

 

Daarvoor bieden wij de mogelijkheid om deze (tijdelijke) werkplek in te richten op basis van Huur of door middel van ons Koop / Terugkoopsysteem.

Een onderscheidende en toegevoegde waarde bieden met mooie, kwalitatieve producten en/of diensten en zo een hele hoge klanttevredenheid en bedrijfsresultaat behalen.

 

Wij werken met onze eigen mensen en met onze eigen transportmiddelen. Onze mensen zijn VCA gecertificeerd en hebben de testen voor diverse Poortinstructies gedaan of maken deze, indien gewenst. Ook hebben wij nauw contact met een externe transporteur met een landelijke dekking. Zij hebben naast chauffeurs ook monteurs in dienst (ook VCA gecertificeerd) die wij in kunnen zetten mocht dit nodig zijn.

 

Wie ben ik? Ik ben Maarten Mulders, getrouwd en 3 kinderen.

 

Na het afstuderen in 1993 van de HTS Bedrijfskader te Eindhoven ben ik van 1993 tot en met 2016 gaan werken in ons familiebedrijf 3b Meubel.
Dit bedrijf is door mijn vader opgericht en samen met mijn oudere broer hebben wij als eigenaar dit bedrijf verder geleid.

In die tijd heb ik o.a. leiding gegeven aan verkoopmedewerkers en verkoopagenten in de interieurbranche in binnen- en buitenland en vele
meubelcollecties uitgebracht. Eerst voor 3b en later ook voor BENCH.

 

In 2016 ben ik uit het familiebedrijf gestapt en na een periode van 3 jaar werkzaam geweest te zijn bij Euretco Wonen als Product Manager Meubelen, kroop het ondernemersbloed toch waar het niet kan gaan en besloot ik om weer als zelfstandig ondernemer te gaan werken.

 

In 2019 kwam ik via mijn een vriend van mijn vader in contact met John en Thea Martens van Martens Kantoorinrichting en boden zij mij de mogelijkheid om hun mooie bedrijf Martens Kantoorinrichting over te nemen. In februari 2021 was het dan zover en hebben John en Thea hun bedrijf officieel aan mij overgedragen. Ik ben hen dan ook erg dankbaar hiervoor en zal er alles aan doen om Martens Kantoorinrichting duurzaam de toekomst in te leiden, samen met onze medewerkers en gewaardeerde klanten.

 

Duurzaam is sowieso 1 van de waarden die ik in het dagelijkse leven probeer te leven en deze waarde wil ik ook in het bedrijf verder integreren. Deze waarde trachten we heel breed toe te passen, dus zowel in de vorm van onze producten, zoals bijvoorbeeld het retourneren van de kunststof kuipen van onze kantinestoelen naar onze leverancier. Zij hergebruiken deze kuipen weer om andere kunststof producten te maken. Maar ook kijken naar logistiek om de transportbewegingen te gaan optimaliseren tot aan onze bedrijfskleding die gemaakt is van hergebruikte materialen.

Het verhuren en opnieuw toepassen van deze producten is immers ook een vorm van duurzaamheid!

 

“CREATIEF IN TIJDELIJKE KANTOOROPLOSSINGEN” is dan ook ons devies.